Vacature: Paraveterinair m/v gezelschapsdieren parttime functies

Voor ons sterk groeiende dierenhospitaal zijn wij op zoek naar enthousiaste paraveterinairen, zowel voor onze afdeling gezelschapsdieren als afdeling paard.

Als zelfstandige kliniek met 10 dierenartsen die sterk diersoort specifiek werken, zowel op eerste- als tweedelijns niveau, bieden wij een uitdagende baan binnen een hecht team dat streeft naar optimale zorg en kwaliteit voor de dieren. Hiervoor hebben we de beschikking over een uitstekend ingerichte kliniek.

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een

Paraveterinair m/v gezelschapsdieren parttime functies

 

Functieomschrijving:

Je biedt als professional ondersteuning bij het  uitvoeren van onderzoeken en operaties, het maken van digitale röntgenopnames, laboratoriumwerkzaamheden, controle en onderhoud van instrumentarium, het maken van afspraken, natuurlijk de verzorging van opnamepatiënten en het uitvoeren van zelfstandige paraveterinaire handelingen. Uiteraard vallen ook baliewerkzaamheden binnen de functieomschrijving.

Functie-eisen

Voor deze vacatures vragen wij een persoon met een afgeronde opleiding dierenartsassistent(e)/paraveterinair en minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Voor onze afdeling Paard is ervaring met paarden een vereiste.
Het functieprofiel geeft aan dat de persoon die deze functie uitoefent over de volgende competenties dient te beschikken: kwaliteitsbewustzijn, teamgeest, flexibiliteit, stressbestendig en vooral klantgerichtheid.

Heb je interesse en voldoe je aan de gestelde eisen dan nodigen we je uit te solliciteren. Schriftelijke sollicitaties met uitgebreide CV, kun je binnen 10 dagen richten aan:

 

Dierenhospitaal Visdonk
t.a.v. mevrouw G. van Staaij
Visdonkseweg 2a
4707 PE Roosendaal.

 

Of per mail
g.vanstaaij@visdonk.nl

Tel. 0165 583750